Корисні статті

24.04.2014
Скляні козирки і навіси



01
Складно уявити сучасний екстер'єр будівлі без козирка або патіо - навісу. Вони виконують не тільки захисну функцію від яскравого сонячного світла , вітру та опадів , але і дозволяють створити неповторний індивідуальний образ будівлі. Останнім часом широкого поширення набули козирки і патіо - навіси ,
виконані зі скла . Такі стеклоконструкціі вдало поєднуються практично з будь-яким архітектурним стилем , відрізняються ефектним зовнішнім виглядом , чудово вписуючись в архітектурний задум будь-якої будівлі . Особливо витончено скляні козирки і патіо - навіси виглядають в тандемі зі скляними дахами або скляній вхідною групою як бізнес-центрів , так і житлових будинків , надаючи будівлі легкість, легкість і граціозність . Незважаючи на зовнішню легкість , конструкції відрізняються міцністю , надійністю і довговічністю , бездоганно витримуючи механічні навантаження , стійкі до подряпин і сколів .


canopy1 Для виготовлення скляних козирків і патіо - навісів застосовується гартоване скло 8 +8 мм , яке може бути прозорим , матовим або тонованим в будь-який відтінок за шкалою RAL. За бажанням Замовника скляний козирок або патіо - навіс можна тонувати , що дозволить забезпечити доповнити захист від яскравого сонячного світла. Для запобігання обмерзання і скупчування снігу на зовнішній поверхні стеклоконструкцій можлива установка скла з електричним і . Також під час монтажу можливо встановити освітлення за технологією LED всередині підстави. Світло буде поширюватися по всьому периметру скла , дозволяючи зробити атмосферу унікальної , по -особливому обіграти освітлення екстер'єру будівлі.
За способом кріплення козирки бувають опорними і навісними . Опорні козирки - це козирки , які монтуються з урахуванням опори на колони. Навісні козирки - це козирки , у яких як кріплення використовуються спеціальні алюмінієві профілі . Можливе використання додаткових кронштейнів , сталевих розтяжок та інших фіксуючих елементів .
Стеклоконструкціі можуть бути різної форми: куполоподібні , арочні ; односхилі або багатоскатні .
Максимальна довжина і площа патіо - навісу повинна розраховується індивідуально. У системі можуть бути використані додаткові діагональні зовнішні кріплення від патіо - навісу до стіни.
Скляні козирки і патіо - навіси додадуть оригінальний і стильний вигляд вхідних групі , забезпечуючи надійний захист від несприятливих погодних умов.






// Попередні статті...

Зацікавилися?
Телефонуйте! Наші фахівці із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання!

+38 (0362) 68—32—78

+38 (067) 751—72—90

+38 (098) 442—81—09

 

Або за електронною поштою:

dim.rv@ukr.net