Корисні статті

20.05.2014
Натяжні стелі у великій кімнаті , вітальні , залі

583870822
У кожній квартирі є головна кімната. Зазвичай це найбільша за розміром кімната , в ній сім'я проводить багато часу , тут обідають , відпочивають , дивляться телевізор , приймають гостей. Зазвичай, називають таку кімнату вітальня. В області і деяких інших регіонах головну велику кімнату називаю залом. Але сенс від цього не змінюється.

І ось ви дивитеся на стелю своєї великої головної кімнати і розумієте , що так більше жити не можна. Тріщини , жовті плями від протікання , облуплена штукатурка. Як же можна в таку кімнату запрошувати гостей?

А може бути ви зрозуміли , що у вітальні взагалі пора робити ремонт. І питання стелі є лише частиною проблеми?

Ми пропонуємо вам швидке , кардинальне і не дороге рішення - натяжна стеля у вітальні кімнаті. Це в тисячу разів зручніше і практичніше і красивіше і навіть вигідніше ніж традиційна побілка , водоемульсіонка , або гипрок .


                        49

Як правильно вибрати натяжну стелю для вітальні ?

Ми сподіваємося , що ви вже маєте найзагальніші уявлення про натяжні стелі . Для того , щоб підібрати натяжна стеля для вітальні для початку треба відповісти на декілька питань:

•  Фактура натяжної стелі для вітальні кімнати
•  Колір натяжної стелі в великій кімнаті ( вітальні )
• Архітектурні рішення з використанням натяжних стель у вітальні кімнаті
• Освітлення у вітальні кімнаті з використанням натяжних стель.

Нехай вас не налякає складність і дорожнеча установки натяжної стель у вашому залі. Найпростіший варіант - натягнути білий матовий стелю на всю кімнату ніхто не відміняв. Буде швидко , без сміття від побілки , акуратно і на довго. Та ще й від протікання сусідів зверху захистить на багато років вперед. За ціною не дорожче ремонту старої стелі з побілкою .

Але ми говоримо про головній кімнаті в будинку і хочемо її зробити красивою , щоб приємно було знаходитися самим і хотілося запрошувати гостей . І в цьому випадку натяжні стелі можуть швидко і легко створити з вашої вітальні чудеса. Але давайте по порядку.

1508046 Фактура натяжної стелі у великій кімнаті    

У першу чергу натяжна стеля у вітальні може бути матовий , глянсовий або проміжний варіант - сатіновий . Особливо радимо звернути для великої вітальні кімнати на тканинні стелі .
Матовий натяжна стеля у вітальні

Матові натяжні стелі ми рекомендуємо до інтер'єрів вітальні класичного стилю. Ви не робите акцент на стелі , але він буде бездоганним і гідним .


 Глянцева натяжна стеля у вітальні

Глянцеві стелі у вітальні кімнаті можуть сильно перетворити простір вітальні. Це скоріше вибір для сучасного інтер'єру в стилі хай- тек або арт -деко. Глянцевий стеля робить приміщення вітальні кімнати більш святковим , в ньому днем відображаються вікна , а ввечері лампочки світильників. Простір при цьому розширюється .

 Сатиновий натяжна стеля у вітальні

Сатиновая плівка для стель у вітальні також цілком підходить. Але вона швидше тяжіє до класичного , традиційного інтер'єру .

Тканинна натяжна стеля у вітальні

Тканинні стелі для вітальні . Тканинні стелі  користуються великою популярністю  останні кілька років. Одне з основних їх переваг - ширина полотна 5 м , що дозволяє робити безшовні натяжні стелі для великих приміщень , що актуально для залу і віталень кімнат. Тканинні натяжні стелі мають матову фактуру і можуть мати різні кольори , в основному м'яких пастельних тонів.

Колір натяжних стель для вітальні 

        catalog    admupload_1375177146_06-12igostinaia

Якщо ви зупинилися на матових або тканинних натяжних стелях , то виробники в основному пропонують білі і м'які пастельні відтінки матеріалу для натяжної стелі: бежевий , блакитний , салатовий кольори . Це і зрозуміло. Для класичних і традиційних інтер'єрів саме такі кольори затребувані на ринку.

Зате якщо ви вибрали глянцева стеля , то політ фантазії у виборі кольору практично не обмежений. Самий безпрограшний варіант світлі тони , просто білий , а так само в поєднанні : білий і бежевий , білий і блакитний і т.д. Радимо з великою обережністю ставитися до вибору темних і яскравих кольорів для глянцевого стелі у вітальні. Так, вони ефекти , в них краще видно відображення всієї обстановки в кімнаті або за вікном. Але вони можуть і візуально зменшувати приміщення , і перетворювати його на подобу кафе , зрештою від них можна втомитися. Чи потрібен вам у вітальні такий епатаж ? Якщо так , то може буде доречна білі меблі або інші світлі елементи , які будуть відображатися в темному глянсовому стелі.
Окреме питання натяжні стелі з нанесенням малюнка. Тут весь розрахунок на ваш смак або смак вашого дизайнера.

25ref Дворівневі і багаторівневі натяжні стелі у вітальні кімнаті.

Так , вітальня кімната - це те місце де дуже доречно проявити фантазію і зробити дворівневий натяжна стеля. Подивіться наші проекти як відразу починають грати приміщення з дворівневими конструкціями натяжних стель у вітальні. І не бійтеся якщо у вашій квартирі або будинку невисокі стелі . Більш того , дворівневі натяжні стелі дозволять візуально підняти стелю. Дуже добре в цьому відношенні виглядають сполучення матового і глянсового натяжної стелі: матовий з боків , глянсовий всередині. Грайте з пастельними , що не дуже яскравими квітами. І ще : ступені на стелі дозволяють створювати у вітальні окремі зони , що робить приміщення більш цікавим.

Технології виготовлення багаторівневих стель в нашій компанії відпрацьовані на величезній кількості проектів . Радимо по можливості не включати до проекту стелі гіпсокартонні конструкції - він не так довго зберігають первісну красу і свіжість як натяжні стелі , їх не можна мити , а при ремонті треба буде демонтувати і натяжна стеля.

holle3 Освітлення у вітальні кімнаті з натяжними стелями

Фінальним акцентом ефектною вітальні кімнати з натяжною стелею буде звичайно продумане заздалегідь освітлення. І діапазон варіантів тут , звичайно великий. У самому простому і недорогому випадку у вас залишиться традиційна люстра по середині кімнати. Технічно робиться це просто - перед тим як натягнути стелю на місці майбутньої люстри монтується спеціальний майданчик і виводяться дроти. Після установки натяжної стелі до заставної майданчику підвішується ваша стара люстра , яка висвітлюватиме новий ідеальний стелю.

Але натяжні стелі дозволяють зробити у вашій вітальні кімнаті абсолютно іншу атмосферу. І дуже велике значення в цьому зіграє то як ви продумаєте світло. Технічних обмежень до цього майже немає. Ви можете розподілити світильники по всій площі стелі - підводка під натяжною стелею буде невидно . Але стразу попереджаємо від деяких помилок і дамо декілька порад:

• Продумайте кілька видів загального і зонного освітлення у вітальні
• Не відмовляйтеся від центральної люстри на користь бічних точкових світильників. Навіть якщо ви їх поставите через пів метра світла від них буде не достатньо і в кімнаті буде похмуро.
• Постарайтеся продумати світильники (можна підвісні на стелі ) з направленим світлом на стіл , за яким ви будите є і приймати гостей. Це створює додатковий затишок ( але повинен бувальщина і інший загальний світло).
• Використовуйте настінні світильники. Вони теж створюють затишок і красиво відображаються в глянцевих натяжних стелях .
• Подумайте про використання стрічкової світлодіодного підсвічування стель , особливо при дворівневих і багаторівневих конструкціях. Це може стати родзинкою вашого інтер'єру у вітальні.

Як замовити красивий натяжна стеля у вітальню кімнату

Якщо ви хочете , щоб ваша вітальня кімната докорінно змінилася за рахунок монтажу сучасного натяжної стелі - дзвоніть. Вам гарантована кваліфікована консультація дизайнера , безкоштовний виїзд замірника із зразками стель , швидкий монтаж натяжної стелі будь-якої складності під ключ.






// Попередні статті...

Зацікавилися?
Телефонуйте! Наші фахівці із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання!

+38 (0362) 68—32—78

+38 (067) 751—72—90

+38 (098) 442—81—09

 

Або за електронною поштою:

dim.rv@ukr.net