Корисні статті

19.05.2014
Металопластикові вікна.Форми вікон.

8-11-stili-architekturnye

Архітектурні рішення багатьох не тільки сучасних будівель, але й історичних будівель не дозволяють встановлювати пластикові вікна традиційної прямокутної форми. Однак не варто турбуватися , якщо Ваші вікна мають нестандартну конструкцію , адже сучасні технології виробництва дозволяють додати пластиковому профілю будь-яку форму. Наша компанія готова запропонувати Вам арочні , круглі , трапецієподібні і навіть трикутні вікна ПВХ будь-якого розміру . Виготовлення нестандартних вікон завжди виконується за індивідуальним проектом , перед замовленням таких вікон ми настійно рекомендуємо безкоштовно викликати замірника на об'єкт , щоб при установці вікон не виникло ніяких складнощів.


Арочні вікна

 
okno4 Арочні вікна представляють собою віконну конструкцію , верхня частина якої виконана у формі склепінчастою округлої дуги із заданим радіусом . До найбільш популярних видів арок відносяться: півциркульні арки , як правило , застосовуються при будівництві православних храмів , мавританські за формою дуже нагадують підкову , стрілчасті арки можна зустріти в готичних соборах , аанглійскіе уявляю собою половину еліпса. Головним обмеженням при виробництві пластикових арочних вікон є радіус гнуття профілю , який для глухих стулок не повинен бути менше 400 мм , а для відкриваються - 440 мм.

Компанія « Ваш Дім» готова запропонувати Вам будь-який вид арок , які не тільки найкращим чином впишуться в екстер'єр та інтер'єр Вашого будинку, але й будуть відповідати всім Вашим вимогам до шумо -і теплоізоляції.  

Круглі вікна  

circle0  Круглі вікна зможуть оживити і змусити заграти новими фарбами будь-яке приміщення . Процес виготовлення таких вікон досить простий. Як і арочні , вони виготовляються за допомогою згинання профілю. У результаті виходить два півкола , які за допомогою зварювання перетворюються на одне кругле вікно. Круглі вікна , на відміну від арочних , мають обмеження не тільки по радіусу згинання , а й по максимальному вазі стулки.

Круглі вікна розрізняються в основному за типом відкривання. Вони можуть бути глухими , з напівкруглими стулками (однієї або двуми ) , нижньопідвісних або среднеповеснимі . Кожен з цих типів накладає певні обмеження на розмір вікна і його вага .

Найчастіше круглі вікна використовують не тільки в житлових приміщеннях , але і в підвалах , а також на горищах . Такі вікна є відмінним рішенням для приміщень , які знаходяться під самим дахом .
 
 9785064358562258
 
Вікна трапеції

design1-2  Вікна , виконані у вигляді трапеції , також як і інші нестандартні , є відмінним рішенням для будь-яких приміщень . Головним і , мабуть, єдиним обмеженням при виробництві трапецієподібних вікон , є те , що кути не можуть бути занадто гострими , мінімум 30 градусів. Інших обмежень немає , все залежить лише від фантазії замовника. Трапецієподібні вікна особливо добре поєднуються з декоративним оформленням , наприклад , надати трохи романтики і стилізації під ретро допоможе фальшпереплетіння .

Існує безліч причин , за якими люди вибирають трапецієподібні вікна . Наприклад , якщо дах в будинку двосхила , трапецієподібні вікна дадуть більше світла в приміщення. До того ж , таке вікно зможе підкреслити хороший смак господаря будинку. Не варто забувати і про те, що при грамотному підході до задумом і втіленню , вікно у формі трапеції зможе стати не тільки стильним елементом екстер'єру , але і бути дуже функціональним.
 
Трикутні вікна

 1378816822_plastikovie_okna_neobichnoy_formi_4

Трикутні вікна сьогодні досить часто вибирають власники дачних будинків і котеджів , особливо якщо у будівлі гостроверхий дах . При виготовленні трикутних вікон застосовується більше матеріалу , ніж при виготовленні стандартних прямокутних вікон , що природно не може не відбитися на ціні. Висока вартість обисловлена складністю монтажних робіт. Як і у випадку з трапецією , вугілля трикутних вікон не рекомендується робити менше 30 градусів.
Зазвичай , вікна такого типу мають форму рівнобедреного або прямокутного трикутника. Перший варіант непогано виглядає над звичайною віконною конструкцією або під коником даху. Другий варіант припускає можливість установки вікон з поворотним або відкидним способами відкривання. Трикутні вікна відмінно вписуються в різні варіанти дизайнерських рішень , будь то сувора класика або сучасний хай- тек.
  
Те , як довго і добре прослужать пластикові вікна нестандартної форми , багато в чому залежить від якості установки. Наші фахівці мають багаторічний досвід в установці віконних конструкцій різних форм і розмірів і не тільки якісно встановлять вікна , але і проведуть всі необхідні роботи з герметизації і гідроізоляції швів.








// Попередні статті...

Зацікавилися?
Телефонуйте! Наші фахівці із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання!

+38 (0362) 68—32—78

+38 (067) 751—72—90

+38 (098) 442—81—09

 

Або за електронною поштою:

dim.rv@ukr.net